Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gajdi
tag
Wow mindenben reménykedtem, de ez a hozzászólás túlszárnyalt mindent

Ez esetben legalább nem kell sokat magyarázkodni, h milyen is az a gép
Esetleg folytathatnánk emailben? Laci bácsinál jobban szerintem nem segíthet senki. -
Gajdi
tag
Persze Frame limiter kikapcsolva. Driver 77.72, 78.01, 80.40 esekkel próbálkoztam eddig, de nincs változás.
-
Gajdi
tag
Hülye vagyok Gigabyte 8I915 Duo alaplap (a p3v133 a régi volt)

-
Gajdi
tag
Üdv!
Lenne egy problémám. A gépem: Gigabyte p3v133 alaplap (915p chipset) 2.8ghz 775-ös tokozású proci, 2x512 RAM (kingston chippel, dual channelben, 400mhz), Inno3d 6600 GT 128mb vid.kártya (húzás nélkül) SATA-s seagate vinyó.
Namost a problémám ott jelentkezett, hogy kipróbáltam az új GTA-t, mert haverom mesélt róla. A vicc az, hogy az ő gépe már vagy 2 éve volt a csúcson (2,8as proci, de northwood, alacsonyabb fsb-vel, 512 ram egyben - no dual channel, meg egy 9800as XT radeon) nagyjából.
1024x768ban minden banánon (draw distance meg visual fx meg minden) de AA és AF nélkül ő olyan stabil 30-40 fpst mér, és énis körülbelül, de van hogy lemegy 25re.
4xAAval (ami ati és nvidián is ugyanaz) ugyanitt ő szintén 30fpst mér, nálam viszont van, hogy lemegy 10fpsre.
Teljesen tanácstalan vagyok, ennek azért gyorsabban kéne mennie nem? Olyan 50fps-t kéne hoznia nem gondoljátok?
(Egyébként azóta már húztam a videókártya magját 500ról 580mhz-re, procit 2.8ról 3.1ghz-re, memóriát 440re mert ment azis a procival - De semmi eredmény) - Processzor játék közben egyik fele 70% másik fele 40%os terheléssel megy (mert ugye HT)
Egyszóval arra lennék kíváncsi, hogy normális ez? Mindenkinél így megy? Ha gyorsabbnak kéne lennie, akkor mi lehet a korlát?
Előre is kösz!
Bye
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Spórolós topik
- ASUS ROG Ally
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Autós topik
- NBA és kosárlabda topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest