Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdk01
addikt
válasz
Aszfaltbetya #9641 üzenetére
Köszi, de 1nap alatt történt és szinte az összes tőnél úgy hogy előző nap zöldek voltak.
Egyetlen egy kósza fórum hozzászólásba találtam tegnap egy kis segítséget, egy teljesen más növényre írva, hogy magas nitrát szintnél szokott ilyen lenni ha erős a megvilágítás.
Na ez nálam simán lehetett mert MAKRO-t adagoltam 1ml-t és a valiznériát is megritkítottam így a fényből is többet kaptak mint eddig.A rohadás is lehet amit írsz, mert ugye rothadásból lehet nitrát, de nálam ez ki volt zárva mert nem csak az öregebb valiznériák rózsszínesedtek be hanem a fiatalok is.
Köszi
ui.: Ma már amúgy egész szépek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest