Hirdetés
- Micro Four Thirds
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
madd dogg #9942 üzenetére
Csak példa: Névre, Címre postáztam, rendőrségen a nő megnézte és nincs bejelentett lakcíme a vevőnek.
Vagy még csak nem is az a valódi neve. Innentől ha megmondod, hogy találjam meg, főleg ha azt állítja a vevőm, hogy jelenleg külföldön van. Akkor inkább felbérellek téged, hogy találd meg verd "rongyá" a tartozásért, majd a pénzt tartsd meg te.
Így legalább az tudatosul bennem, hogy egy jó tettért fizettem valakinek (pl neked).Szóval szerintem sokan várjuk építő jellegű 5leteidet hasonló esetekben. Szerinted kihez fordulhatnánk ha nem a rendőrséghez, annak legalább remény szaga van és írásos nyoma marad. Legalább nem minket jelent fel az illető, hogy esetleg "rongyá" verte valaki, de agyilag sérült szóval csak tippelni, tud hogy mi vertük "rongyá" mert velünk volt problémás üzlete. Ez nem mindig megoldás kolléga, legalábbis szerintem nem az.
Aktív témák
- Keveset használt Sennheiser IE 100 PRO
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim lemezes 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Samsung Galaxy A52s 5G 6/128GB Kártyafüggetlen!
- Meta Quest 3 512GB BONTATLAN
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim Digital 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest