Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
- Körvonalazódnak a Lenovo új kompakt táblagépének tulajdonságai
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timyyy
őstag
Varázslatos, élményekben gazdag éjszakában lesz része azoknak, akik június 27-én, szombat este ellátogatnak a Veszprémi Állatkertbe.
A látványetetésekkel és meglepetésekkel tarkított, idegenvezetéssel egybekötött állatkerti séta 21 órakor indul az Állatkert felső pénztárától. A hüllőkkel való ismerkedés, a nagymacskák reflektorfényes vacsorájának és a Csimpánzvilág lakóinak megtekintése után a hangulatos Erdei Motel területén tűzgyújtás, játékok és szalonnasütés várja a Szent Iván éjre látogatókat.
A rendhagyó esti programra a felnőtt belépő: 650 Ft, a gyermek és nyugdíjas belépő 340 Ft.
Parkolás az Állatkert felső bejáratánál, a Gulya dombon lehetséges.
Zseblámpát mindenki hozzon magával! -
Timyyy
őstag
A ma reggeli extrém park megnyitón készült pár száz kép, csak néhány ízelítőnek
bmx1 bmx2 bmx3 bmx4 bmx4
dirt1 dirt2 dirt3 dirt4 dirt5 dirt6 dirt7
gördeszka1 gördeszka2
skateboard1 skateboard2 skateboard3 skateboard4 skateboard5 skateboard6És egy kicsit más: egy gyönyörűszép Mercedes Benz S320, tulajdonosa a szomszédom, a másik BMW Z4-es pedig Dammak Jázminé, tavalyi szépségkirálynő
nagyszülei szintén szomszédok.
bmw1 bmw2 merci -
Timyyy
őstag
Itt a proci hirdetése
De még a lap is eladó! Illetve az összes említett dolog, csak azok nincsenek fent (még) hardveraprón. -
Timyyy
őstag
Én is várom a választ: digi mikor jön? Vagy jön egyáltalán? Ajkanet még nem üldözte ki a városból?
-
Timyyy
őstag
-
Timyyy
őstag
Alapjában nincs vele gond, viszont a beszerelés utáni 2. napon csapágyas lett vagy gyárilag már hibás volt nemtom, de bekapcsolás után kb 1 percig olyan a hangja a gépnek mint egy traktor...
-
Timyyy
őstag
válasz
Rabbitf_24 #694 üzenetére
Nem vagyok South Park-os!!! Wáááááá.... egyszerűen ki nem állhatom
Jaj majdnem elfelejtettem. Winyóhűtőt akarnék venni, miután Székesfehérváron nem jártam sikerrel a körberjárt 5 bolt egyikében sem. Ki milyet ajánl és hol?
Nem kell valami extrém cucc, 2000-nél többet semmiképp sem szánok rá, de inkább 1500 körül...
-
Timyyy
őstag
Sziasztok!
Tegnap regisztráltam ide és ez az első hsz-em, kezdetnek egyből az ajkaiak táborát gyarapítom..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Házimozi belépő szinten
- Minden, ami hőszivattyú
- Óra topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Asztalos klub
- Robot fűnyírók
- További aktív témák...
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- Sata IDE külső belső átalakítók laptophoz vagy asztali géphez, USB Wifi stick
- HARDVERAPRÓ LEGERŐSEBB LAPTOPJA Új 0km es Garanciás asus rog strix scar 17,3 rtx 4080 ryzen 9 7945hx
- Train Sim World 5 - PC Játék, Steam kulcs - 65% OFF
- Egyedileg készített cockpit
- Sata III vezérlő 2 , 4 , 6 port , Sata III + IDE vezérlőkártya, PCI-e riser kártya
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest