Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD FX
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
PROHARDVER!
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
bocX
tag
Sziasztok! Nem olvastam végig a fórumot, igazából nemtudom van itt olyan aki kicsit szakértőbb a témában. Az airsoft dolgokkal most ismerkedek, nagyon teccik. Elsősorban gyűjtőként éredklődök ezekután a fegyverek után, de azért lehessen használni is alkalmanként. A lényeg annyi, hogy kinéztem egy pisztolyt (kezdésnek ez is elég ütős): Tokyo-Marui Desert Eagle Hard-Kick, ez gázos pisztoly, olvastam róla sokat, jókat irnak róla, fémből van, van tűzereje...stb. De egy valamit nem találok (pedig a google a barátom, ismerem én is mielőtt bárki javallaná
), szal nemtalálok ilyen típusút itthon, körülbelül mennyi az ára és hogy hol lehet beszerezni. És ha van még tapasztalat szívesen veszem. És köcce 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Mesterséges intelligencia topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- OLED monitor topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Asus VivoBook W11 Laptop
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), szal nemtalálok ilyen típusút itthon, körülbelül mennyi az ára és hogy hol lehet beszerezni. És ha van még tapasztalat szívesen veszem. És köcce