Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD FX
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
PROHARDVER!
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
sharpapa
senior tag
A softair.hu-t olvasgatom jó egy órája, és ez nagyon tetszik. Eddig azon gondolkoztam hogy paintballozok, de ez sokkal jobb. Csak az a baj hogy sztem ehez még nőnöm kéne, és lét gyűjteni, mert 40E forintal a zsebemben ha jól látom vehetek egy alap pisztolyt és kifújt, ezen kivül még csak 15 vagyok, és rohadtul lefoglal a suli meg a torna, és sokminden más. Azon kivül meg a fegyverekhez se értek olyan szinten hogy ha akció közben vacakol, szétszedem és helyben megcsinálom, csak kezelni tudom...de azt azért megkérdezném, hogy egy teljes felszerelés kb mennyiért jönne ki? értem ez alatt: egyenruha, maszk, nagyfegyver, pisztoly, sisak, szemüveg, keztyü, és még a többi amiről nem tudok.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Mesterséges intelligencia topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- OLED monitor topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest