Hirdetés
-
PROHARDVER!
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
sptkyle
senior tag
Köszi, köszi.
Igen tudom. Izmosan a LiPo-k.
7.2-est még nem láttam. 7.4-es van.És az a kiszemelt.Nagyon korrekt kis akkuk.sowi: valószínű a behajthatós lesz. Egyrészt mert autentikus, másrészt mert ez az olcsóbb. Kinézetre nekem mind a kettő tetszik.(de hát ugye izlések és pofonok) Viszont ez az előagy amit ráraktak gyárilag naggggyon jol néz ki.
(ami a képeken is van)
Néztem azt is, hogy lehet külön is kapni, de valami 63dodó.. :SOkke. Akkor most már a kikopás is tiszta.Sorry, csak nem volt még bizergálható tusos stukim.

Én el tudom képzelni a használatát behajtott tussal épületben. De ha megjön, és leszek kint játékon, akkor csináltatok képeket, hogy ezt így is lehet.
Csakazértis. (maximum majd csalok, és csak pózolok egyet, képen ugy se látszik mennyire tudok/nemtudok behajtott tussal játszani) 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Sweet.tv - internetes TV
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
7.2-est még nem láttam. 7.4-es van.És az a kiszemelt.Nagyon korrekt kis akkuk.
Csakazértis. (maximum majd csalok, és csak pózolok egyet, képen ugy se látszik mennyire tudok/nemtudok behajtott tussal játszani)