Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Mini-ITX
- Autós kamerák
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mp3Pintyo
HÁZIGAZDA
Napi szinten segítek cégeknek megtalálni a megfelelő eszközöket, hogy a saját munkafolyamataikba be tudják építeni a mesterséges intelligenciát. Minden osztály elmondja, hogy mivel foglalkozik milyen egy teljes folyamat, mi az amivel túl sok időt töltenek és ezekre javaslok megoldási lehetőségeket. Kevesebb munkát öljenek olyan folyamatokba amik automatizálhatóak vagy gyorsíthatóak lennének. Kreativitás növelés...
Pintér Zsolt
+36302118443 -
freddirty
senior tag
Én tennék egy próbá a helyedben local AI megoldással, megetetnék próbából pár doksit és kérdeznék az llmtől jól körülírva az igényemet. Ebből kiderül mennyire jó lenne ez neked. Kellene hozzá egy pc 16-32gb ram, videokártya mondjuk 8-12gb vrammal. Ollama windows-ra van, llama3 jó lesz llmnek, frontendnek RAG doksi adatbázissal meg elég kész megoldást ad egy anythingllm konténerben. Kell némi IT tudás azért.
Nekem vegyesek a tapasztalataim, valamikor jó válaszokat kapok valamikor nem. Van olyan doksi amit képtelen jól megérteni bárhogy is próbálkozom darabolni áírni, valamit igen. Szerintem elég niche technológia. Mindig oda jutok végső következtetésnek mint az utóbbi években sokszor az AI területén, hogy jó-jó de valahogy mindig még messze van az a megoldás amit elvárnánk vs. ahogy most működik. A legjobb szó rá még mindig a weak AI. -
DarkByte
addikt
Igen, erről egyszer már itt beszéltünk. És ott adtam tippet és egy másikat is.
Bár most újraolvasva amit írtál akkor nem esett le nekem hogy kész megoldás kellene leginkább, nem pedig magatoknak fejlesztenétek le.Interneten a "chat with your documents local"-ra feljön pár megoldás. Esetleg abból lehet mazsolázni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Politika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Hegesztés topic
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- OTP Bank topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Így változat a Xiaomi 16 dizájnja
- További aktív témák...
- Lg Oled Evo OLED55G49LS Tv! 55"/4k/144hz/0,1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/Gaming TV/Talp/Garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- MSI Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Dell Latitude 5510, 15,6" FHD, i5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest