Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Prezentálta a Rubin CPX-et az NVIDIA
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
PROHARDVER! témák
- AMD alaplapok 2025-ben: B650, X670 vagy X870 legyen?
- Milyen monitort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- MILC felhasználók szakmai topikja
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necroman_Mk2
őstag
Ugyan soha nem voltam az, aki élőben akarta nézni az európai idő szerint éjjel és hajnalban leadott konferencia showkat, de attól még az összefoglalókat szívesen olvasgattam. Kíváncsi vagyok, hogy mi lehetett a valódi indok, hogy a kiadók szépen, sorban kihátráltak a rendezvényről. Lehet anyagi értelemben túl sokat kértek a szervezők tőlük, és ez már (vagy most a recesszió elején/idején?) nem érte volna meg nekik?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple AirPods Pro 3 - bontatlan, új - 1 év Apple garancia
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest