Új hozzászólás Aktív témák
-
Heroes fan
őstag
Nem is baj, tele volt baromsággal a koronavírus előtti utolsó évében.
-
Gergello
addikt
Lőttek ennek a rendezvénynek
-
Heroes fan
őstag
Meg a BG 2
-
melega
őstag
válasz
[Prolixus] #2 üzenetére
Ami onnan érdekelne lesz e valami bemutató a Dragon Age Dreadwolfról, vagy a Wonder Woman játékról a Microsoft showján.
Mindkettő előrendelt.A másik ami érdekel az Ubisoft bemutatója 2023.06.212.
Bemutatűásra kerül e valami az új Splin ter Cell remakből?Ennyi
-
GreatL
őstag
Nem baj... utoljára IFABO-n voltam számtekvásáron, ott is voltak játékbemutatók, ilyesmik. Nem kell ma már ez. Új bejelentésekből meg minden napra jut 10.
-
nanocry
tag
Electronics Entertainment Ended, a halál háom E-je..
-
k-adi
nagyúr
válasz
[Prolixus] #8 üzenetére
akkor jo
ezek szerint szépen kinőtte magát Geoff Keighley féle csapat..?
akkor nyugodtan várhatom oriic szokásos összesítőjét
már csak pár hónap és jön is
Summer Game Fest 2023 is scheduled to go live on June 8, 2023 -
k-adi
nagyúr
válasz
[Prolixus] #2 üzenetére
RIP E3
Lehet hogy szar volt a formátum, stb. de én szerettem azokat az időket, amikor tudtam, hogy nyáron jön az E3, a sok bejelentés egyhelyen stb... most meg 10 féle dátum, stb.. nem jó ez így... jobb volt, mikor egyszerre voltak a bejelentések 2-3 napon át, sokkal könnyebb volt követni
-
nubreed
veterán
Mondjuk a Ubisoftnak sokkal nagyobb bajai is vannak, hogy az E3 -al foglalkozzanak.
-
Necroman_Mk2
őstag
Ugyan soha nem voltam az, aki élőben akarta nézni az európai idő szerint éjjel és hajnalban leadott konferencia showkat, de attól még az összefoglalókat szívesen olvasgattam. Kíváncsi vagyok, hogy mi lehetett a valódi indok, hogy a kiadók szépen, sorban kihátráltak a rendezvényről. Lehet anyagi értelemben túl sokat kértek a szervezők tőlük, és ez már (vagy most a recesszió elején/idején?) nem érte volna meg nekik?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
[Prolixus] #2 üzenetére
"A Microsoft konkrétan az E3 időpontjában, az E3 helyszínén (csak egy csarnokkal arrébb) fog nyomulni."
És lassan a fél játékipar felvásárlása után már csak jogi okokból nem hívhatják a rendezvényüket E3-nak.
-
[Prolixus]
addikt
Szerintem nem erről van szó egyáltalán leginkább. A Jeff Keighly féle show például egyre népszerűbb. Nem, itt arról van szó hogy az E3 mögött álló cég egy dilettáns clusterfuck, hibát hibára és idiótább döntést idiótább döntésre halmozott, és a nagy szereplők jobbnak látták nem részt venni ebben tovább.
Valaki elkezdte, utána már csak kaszkádfolyamat. A Microsoft konkrétan az E3 időpontjában, az E3 helyszínén (csak egy csarnokkal arrébb) fog nyomulni,
-
Busterftw
nagyúr
Sajnos nem a COVID tett be neki, egyszeruen mar mas idoket elunk, eljart a formatum felett az ido.
A kiadok/fejelsztok megtartjak a sajat kis bemutatojukat, tobb embert ernek el vele.De annak sem lattam ertelmet az utobbi evekben, hogy a kiadok beboffentettek 2 homalyos trailert egy coming soon-nal, aztan 4-7 ev mulva talan kaptal egy jatekot.
Teljesen ertheto lepes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest