Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Aktív témák
-
andorpapa
őstag
Az úthengert soha nem értettem, elvégre az olyan lassú szar, hogy képtelenség az úthengeres gázolás. Mert ha még azt mondják, hogy egy Celica Super Nitro Turbo WRC csap el, akkor oké, előfordulhat, vagy hogy a 37-es buszjárat (átlagsebesség a donátusi szakaszon lefelé 50-65 km/h), ezeknek van legalább realitása, de hogy egy hülye úthenger... Ebből lehet azonnal rájönni, hogy a levél kamu.
A másik bizonyítási pont pedig a versenyzongora a 10. emeletről. Ugyanis ha 10. emeletet említünk, akkor feltételezem, hogy egy panelházról vagy hasonló kaliberű épületről van szó. Márpedig a panelben nincs akkora ablak, amin ki lehetne dobni egy zongorát. Tehát ez is kamu.
A megvadult elefántcsordától én is sokáig paráztam, de aztán voltam az állatkertben, és láttam szegény ormányosok állapotát...nos, azóta nem félek tőlük. Ja, és persze a pécsi állatkert megvaduló elefántcsordája maximum 3-4 tagú lehet...tehát ez sem veszélyeztet túlságosan.
Nem is küldöm ám tovább az ilyen szar leveleket!
Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Horgász topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- Sweet.tv - internetes TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- Dark Souls sorozat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest