Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoltán
őstag
válasz
God Vazzeg #10 üzenetére
Oké, köszi, kipróbálom.
-
Zoltán
őstag
Köszi, a tapasztalatod, ez megnyugtatólag hat. Márcsak azért is, mert kiderült ugye ebből a táblázatból. hogy 3 féle 3.0-ás szabvány van és nem mindegyikbe menne bele a Gef2MX400. Megnézném alaposabban a lapom manualját, de sehol sem találom a neten, úgylátszik haza kell érte mennem.
-
Zoltán
őstag
Gondban vagyok. Ezt találtam a neten:
Alaplapok:
AGP 3.0 Key: 1.5v 8x, 4x Volt: 0.8v
Universal 1.5v AGP 3.0 Key: 1.5v 8x, 4x, 2x, 1x Volt:1.5v, 0.8v
Universal AGP 3.0 Key: none 8x, 4x, 2x, 1x Volt: 3.3v, 1.5v, 0.8v
Grafikkártyák:
AGP 1.5v Key: 1.5v 4x, 2x, 1x Volt:1.5v
Universal AGP Key: 3.3v, 1.5v 4x, 2x, 1x Volt:3.3v, 1.5v -
Zoltán
őstag
Köszönöm. Azért teljesen még mindig nem vagyok megnyugodva. Tudni kéne, mit ír elő az AGP 3.0-as szabvány... próbálom tovább a Google-t...
-
Petya25
őstag
Ha az AGP 4x/8x akkor a 4x-es kártya vígan elmegy benne, a voltokat nem kell nézned az elvileg automatikusan megy (azért lesd meg az alaplap leírását, nehogy jumperelni kelljen hozzá). A kis pöcök a kártya kiemelésére szolgál, ne törd le (mikor benyomod a kártyát akkor rázár a végére, ha lenyomod a kart kitolja a slotból a karit). Fixen rögzíti a kártya belső végét. Sajna nem minden alaplapot szerelnek így. Ha nem az alaplapi VGA-t akarod használni, akkor azt a BIOS-ban le kell tiltani, mert valószínüleg addig nem ad képet az AGP-n keresztül.
-
Zoltán
őstag
Sziasztok!
Szóval adott egy AGP slot, ami a specifikáció szerint 4/8x -os. És APG 3.0 szabványú. Ebbe bele megy-e egy Geforce2 MX400-as kártya, ami agp 4x-t tud. Szóval elég régi a kártya, nem tudom hány voltot szeret. Az alaplap agp slotjának a végén van egy kis pöcök. Azzal lehet kisegíteni a foglalatból a kártyát, vagy az mire jó? Köszi!
Ja, az alaplap egy Socket A-s Via km400 -as chippel szerelt Mercury KVM400M nevű lap. Micro atx-es, integrált vga-val.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Politika
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- TCL LCD és LED TV-k
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby elektronika
- One mobilszolgáltatások
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest