Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Calibre, az elektronikus könyvtár
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
nubreed #4238 üzenetére
"Akkor a migrálást nyugodtan megtehetem most is, az, hogy blokkolják az Agnitum kulcsomat, nem azt jelenti, hogy használhatatlanná válik a termék, azon a 3 gépen amin eddig is használtam, amíg el nem távolítom, továbbra is teljes funkcionalítással működik?"
Nos nálunk az volt a helyzet, hogy az egyik AOFP nálam volt aktiválva, a másik pedig anyumnál a másik lakásban. A TeamViewer még nem volt beállítva, így másnap mentem megnézni mi a helyzet. Az AOFP-ban nem láttam nyomát a letiltásnak, de minden bizonnyal arról van szó, hogy amennyiben Windows újratelepítésre került volna sor - vagy mivel Windows 10 van ott is, csak nem PRO hanem Home, így ebből kifolyólag Reset is lehetett volna -, akkor nem került volna beaktiválásra. Szóval a a már beaktivált terméket - legalábbis egyelőre - nem érinti a dolog.
Ha valaki szeretne olyan funkciókat, mint Script blokkolás, akkor maradnak az olyan megoldások mint a NoScript, és Flash-hez a Flash Control. Mondjuk Firefox alatt nekem nincs Flash, Edge és Chrome alatt is csak azért, mert be van építve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest