Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #41133696

    törölt tag

    válasz nubreed #4238 üzenetére

    "Akkor a migrálást nyugodtan megtehetem most is, az, hogy blokkolják az Agnitum kulcsomat, nem azt jelenti, hogy használhatatlanná válik a termék, azon a 3 gépen amin eddig is használtam, amíg el nem távolítom, továbbra is teljes funkcionalítással működik?"

    Nos nálunk az volt a helyzet, hogy az egyik AOFP nálam volt aktiválva, a másik pedig anyumnál a másik lakásban. A TeamViewer még nem volt beállítva, így másnap mentem megnézni mi a helyzet. Az AOFP-ban nem láttam nyomát a letiltásnak, de minden bizonnyal arról van szó, hogy amennyiben Windows újratelepítésre került volna sor - vagy mivel Windows 10 van ott is, csak nem PRO hanem Home, így ebből kifolyólag Reset is lehetett volna -, akkor nem került volna beaktiválásra. Szóval a a már beaktivált terméket - legalábbis egyelőre - nem érinti a dolog.

    Ha valaki szeretne olyan funkciókat, mint Script blokkolás, akkor maradnak az olyan megoldások mint a NoScript, és Flash-hez a Flash Control. Mondjuk Firefox alatt nekem nincs Flash, Edge és Chrome alatt is csak azért, mert be van építve.

Új hozzászólás Aktív témák