Hirdetés
- Elengedte az AI gyorsítóinak kínai eladásait az NVIDIA
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Zsebre vágható Keychron billentyűzet a gyakran úton lévőknek
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- OLED monitor topic
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
sube
aktív tag
Jo aza Chieftec
Nekem is olyanom van mint neked, csak -10W. Utolag tudtam meg, hogy ennek a szerianak szokasa elhalalozni...
Legalabb lesz vmi kihivas
Meg ennel tobbet nem nagyon szeretnek hutora kolteni, a bordak meg csak porosodnak itt mellettem akkor inkabb legyenek hasznosak. -
Akheron
senior tag
Gondolom igen, de lehet, hogy egyszerűbb akkor már egy minden szempontból megfelelő hűtőt venni

Én nemrég még Nexus tápot akartam venni (nx-4090, 27 ezer körül van MO-n), de mikor a külföldi lapokon megláttam, hogy ott szinte egyáltalán nem drágább a többi márkás tápnál, nyomban elillant minden ezirányú szándékom. Nem azért szeretnék tápot venni, hogy a Nexus termékek egyetlen magyarországi forgalmazóját gazdagítsam... Persze lehet, hogy más oka van ennek; mindenesetre azóta találtam egy sokkal jobb és olcsóbb tápot
-
sube
aktív tag
Hat igen. De megis sokan megveszik, es hasznaljak. Szoval biztos jo...
Meghat minden ien cucc draga. (nekunk...) Most arra gondoltam, hogy veszek egy HT t es az itt elfekvobe megtalalhato proci bordakat felhasitom es rarakom az oldalara vhogy. Mert a HT nek csak a tetejen van borda
Kivitelezheto lehetne?
-
sube
aktív tag
Nexus amit emlitettel, az elficankol a panel kiszedese nelkul is.
Most azzal vagyok bajba, hogy a winyo meik reszet kell a legjobban huteni. Az oldala, vagy a teteje melegszik-e a legjobban, esetleg az aljan az elektronika.
Ha egy guru kisegitene nagyon jo lenne
Nameg szerintem lassan atlehet nevezni a topicot 'HDD hűtés' re, mer lassan koze nincs az Aerocool termekehez
Nexusrol cikk: Bővebben: link; Hivatalos: Bővebben: link -
Akheron
senior tag
Nekem egy olyan keret lenne jó, ami miatt nem kell kiszedni az 5,25-ös előlapokat
(a leendő házamon úgyis lyukacsozott)
Szerk: és persze 12-es ventivel; máskülönben az aerocool hard dock meg is felelne
Bár lehet, hogy nem kéne ekkora feneket keríteni, hogy 8-as vagy 12-es...
[Szerkesztve] -
tts
addikt
miért ne lenne lehetséges?
a HT a lehető legnagyobb felületen érintkezik a HDD-vel, nagyon korrektül kivitelezett nagy méretű borda, és előre ''kilélegzik'' a házból - ez működés közben valóban érezhető is
van HT dupla is elől 8 cm venti - de ez már nem borda, hanem rögzítő keret - felépítéséből adódóan szintén remekül hűt Bővebben: link
[Szerkesztve] -
sube
aktív tag
Hat nemtom lehetseges-e ez, de a Heat Terminator nevezetu huto, 8C vel jobban hut, mint a HB-101 es. De ugyanakkor fura, hogy a sima 3.5 helyen meg hidegebb mint hutovel...
![[kép] [kép]](http://www.dirkvader.de/page/hdd-cooler/temps.gif)
Itt a cikk: Bővebben: link
ui: vki tapasztalat mennyi zajt fognak meg az ien hutok?! -
sube
aktív tag
Most egy masik hdd hutot is talaltam, cikk szerint eleg jol hut, jol is nez ki, meg halk is(1db 80mm es), arba sem rossz. De a zajcsokkentesrol nem tul sokat irnak
Glacialtech Icerown rol lenne szo, es itt a cikk: Bővebben: link -
sube
aktív tag
Ja ertelek. Nexus felet itt neztem, csak kicsit az ijesztett meg, hogy bélelt/kiparnazott belulrol. Szoval hangszigetelokent tutkora profi megoldas, de igy meg a haz oldalanak sem tudja leadni a hot. Erre gondolok: Bővebben: link
De emlitetted, hogy egy teszt szerint meg jol is hut, valoszinu ra googlezok.
-
sube
aktív tag
Hazamba 4db 80mm s venti forgatja a levegot 7V -n, de ott a tap es a gep eleje kozt csak megreked a meleg.
Nezegettem a Nexuset is, csak nem mindegy, hogy 15k vagy 5k egy hdd huto
Amugy itt kaphato 5615.- Ft ert: Bővebben: link Szoval az olcsobbja koze tartozik szerintem. -
Akheron
senior tag
Én is csak egy helyen láttam. Bővebben: link
(Nálam a venti inkább pozitívum, mert úgy néz ki, hogy mindenképp kelleni fog majd még egy, ami tolja be a levegőt.)
Egyébként attól tartok, hogy a címben szereplő túlzottan drága lesz a HP és a sok borda miatt.
Nekem a Nexus DiskTwin is tetszik például
Bővebben: link
Ezt kifejezetten zajcsökkentőnek hirdetik, de régebben olvastam róla egy tesztet, és aszerint hűtőnek sem utolsó
-
Akheron
senior tag
Ezt ismered? Bővebben: link
-
sube
aktív tag
Nem talaltam topicot, ami ezzel a hutovel foglalkozna, igy batorkodtam nyitni egyet.

Kerdesem kinek van ilyene es milyen velennyel van rola?
Hivatalos oldal: Bővebben: link
Es egy cikk: Bővebben: link
Cikk szerint jobban teljesit a Zalman passziv hdd huteses cuccanal es arba ugyanott vannak szinte. Nameg elv ez elis kussoltatja a vinyot, ez mennyire igaz? Mer elsodleges szempont ez lenne, mivel eleg hangos a Maxtorom.
Es egy befejezo kerdes: Ha veszek egy ilyet, berakom CD ala, ott a levego sem mozog, akkor nem sokat erek vele nemde?
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Battlefield 6
- Yettel topik
- OLED monitor topic
- Gurulunk, WAZE?!
- Windows 11
- PlayStation 5
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete titán használt, karcmentes 90% akku (344 ciklus) 6 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak még nem írtam át az adataimnál.