Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeno42
csendes tag
Üdv tco99
Na kiváncsi leszek a válaszokra amit kapsz mivel hasonló problémám lett nekem is (1 hete vettem a bartonomat). Nálam a gond 2500+ barton valamint szintén NF7 v2.0 társaságában jelentkezik. Lassan nem lelek olyan órajelet amin nem fagyna az a sz..ros prime95 - a feszültséget én is hiába emelem (1,72-1,93) - a hiba mindig jelentkezik. Bizok benne, hogy kapsz valami tippet amit én is fogok tudni használni. Amúgy játékokban én sem fagyok.
Ja és hogy mit tegyél? - Én már azon gondolkodom, hogy lehet, hogy csinálok egy frankó kulcstartót ebből a nyomorúlt bartonból. A sima 1800+ xp-mel semmi szívás nem volt egy évig. Annak adtam a feszt dögivel az meg egyre stabilabb lett. Ez a 2500+ barton meg úgy látszik immunis a feszültségre. Hiába emelem neki a feszt. - le se sz..rja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Horgász topik
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- PlayStation 4
- PlayStation 5
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest