Új hozzászólás Aktív témák
-
bences
tag
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy azt mi okozhatja, hogy 2017es CC-ben ha betöltök egy kb 1 gigánál nagyobb fájlt (4K) akkor egy ideig minden működik, de egy idő után már nem játsza le a preview ablakban a videót. Hiába nyomok play gombot nem történik semmi, ha nyomkodom még párszor akkor akár ki is fagy a program. Viszont lerendereli a már összerakott anyagot, de nem tudom previewban megnézni, hogy mit hova rakok a timeline-on ami hát nem a legjobb dolog
Nem egy erőgép amim van, de gondoltam annyira jó, hogy tanulgassak rajta. Egy notebook, geforce mx 940 2GB videókártyával, sajnos csak i3 proci, és vettem bele +8 giga ramot, így már van 16.
Ez a gép: [link]Lehet valami megoldandó probléma ami megoldja ezt? Mert nem igazán értem mi az ami miatt egy preview-t nem tud lejátszani de a render meg megy.
Ja és a vicc, hogy a 2015 is ezt csinálja, de a CS6nak nincs gondja a nagy fájlokkal
Köszi,
Bence
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest