- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
- Gaming notebook topik
- Nyakunkon vannak a Microsoft új Surface mobilgépei
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BonFire #8329 üzenetére
Azért kellett kizárni területeket a sikerhez.
@Psychonaut : A kutya nem veszi észre a torzítást, még itt a fórumon se, ha nincs összehasonlítási alap. A nyomdai szakmába, simán, akár 4%-ot is torzítanak a megrendelő vagy a grafikus megkérdezése nélkül a cél elérése érdekében. De még olyant nem hallottam, hogy valaki is észre vette a 4%-os torzítást.A Vissza a Jövőbe plakát esetében kb. 5,5% torzítást alkalmaztam, csak nem a hagyományosat, hanem Content-Aware Scaling algoritmus szerintit használtam, egyes területek torzításból való kizárással. Ilyen torzítás nélküli terület volt például a logo és a szöveg részek is.
Michael J. Fox meg amúgy is alacsony.
Új hozzászólás Aktív témák
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest