- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz
gatesz #23151 üzenetére
Ha képfeldolgozásra kell a monitor, akkor ne IPS-t vegyél! Tudom, hogy minden csapból az folyik, hogy az IPS milyen szép és jó, csak éppen azt felejtik el mindig hozzátenni, hogy nem nagyon vannak feketéi (egy tejfölös szürke massza van a helyén - ez addig nem is tűnik fel, amíg nem teszed egy PVA vagy MVA paneles monitor mellé).
Vadássz magadnak használtan egy Dell 2709-et, azt 40-60.000 közt megkapod. Az enyémet ilyen pontosan tudom színhelyesre kalibrálni: hozza a középkategóriás Eizók szintjét.
Mivel a világítása CCFL, ezért nem vibrál mint a PWM vezérlésű L.E.D. háttérvilágításúak: esküvői szezonban napi 14-16 órákat dolgozom rajta és nem fájdul meg a szemem.
(#23152) elfelejtette: Attól függ mennyi és mekkora fájlokkal dolgozol. Nekem ~24 GB-os partíció van rajta: kisebb anyagok feldolgozásához elég, de pl. egy teljes napos, több száz képes anyag már csak úgy fér el rajta (vagy akkor is csak több részletben), ha rögtön SSD-re exportálom (nekem is RAMdisken van a LR temp meg a PS scratchdisk is). Pont rosszkor vettem memóriát, a 64 GB már túl drága volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest