Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
japersze árajánlatkérés lenne a legegyszerűbb .. de mindenre válaszzt kaptam most tőled, köszönöm!
megcsinálom, akárhány oldalas LA4-es lesz ... és megmondom, hogy ez lenne a legjobb, de az árra készüljenek lelkileg ... aztán párat nyomnak belőle biztosan ... úgy átb.szta a nyomda a melóhelyet ... néztem a megrendelőt (mert rajtam is átment ... mint kacsán a nokedli .... most kivéltesen .... nem én intézem a nyomdát így nem akartam belekotnyelesekdni, de a borítónál írták h 160 g .. a többinél meg nem .. meg kusza is volt az egész .... gondoltam a beliveket bitzossss nem 160g-osra nyomják ki ... és DE ...
32 oldalas a5-ös füzet ... végig 160g ... mert a nyomdának így volt jobb anyagilag ... persze nekem abból a szempontból jó volt, hogy amikor kézbevetem, láttam, felelsleges volt aggódni a terhelelés miatt
,-DDDDDDDDDDDmer végig vártam a nyomda majd jelenkezik, hogy itt vegyek vissza ott vegyek vissza .. hát ezért nem hívtak ... 160-asnak meg se kottyant a 360-380%.
szóval ... ez a prosi is ki fog nyomódóni ,-D
köszönöm mégegyszer .-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÚJABB ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest