Hirdetés
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
isapeti
aktív tag
Na igen, de ha a forrásként szolgáló PDF eleve kisfelbontású volt, abból még egy ÜberPress Quality sem varázsolna jó minőségű képeket... szerintem inkább ez lehet a porbléma oka... azaz nemigen tud mit tenni... max ezt a photoshopos felhúzósdit, de ennek se lesz vmi szép a végeredménye szerintem.
lordring: sajna pedig a PS csak oldalanként kezeli! Esetleg próbáld meg a dexter által javasolt megoldást a képek kilopására, azokat könnyebben, akár acitonnel, automatizáltan is tudod bizergélni.
[Szerkesztve] -
lordring
aktív tag
Kénytelen leszek ezt tenni, csak sajna így nagyon lassú lesz.

Egyébként igazd volt, félreértettem, tényleg csk az adott méret felettieket downolja a beállított 150 vagy egyéb méretre.
A Photosopben egy sokoldalas PDF-t nem lehet egy szerre behívni? Így nagyon lassú lesz, ha egyesével kell nyitnom, zárnom mentenem az oldalakat.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone SE 2020 64GB független, fekete
- Thermalright Assassin X 120 V2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest