Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BalanceR

addikt

válasz Syl #1446 üzenetére

Persze, holtig tanul az ember, nem is arra gondoltam, hogy két hónap alatt PRO leszek, de egy, másfél év kis napi adagokban szerintem többet ér mint egy sz#©ros OKJ, amiért legombolnak 100K-t, és annyi tartalom van mögötte, ami egy A4esre ráfér...
    Az alapok megvannak, fotózom, retusálok, rengeteg minilabbal (DKS, Noritsu, Agfa, Hp, Epson...) is dolgoztam, vegyszeressel, digivel is, persze a nyomdai folyamatok teljesen mások, mint a fotónyomtatás,Offszetet, flexót még nem láttam élőben, de szerintem meglepetés nem nagyon fog érni a témában, bár ez a "némelyik nyomda így kéri, a másiknak meg úgyajó különben elcsúsznak a színek, meg sz@#$rul vágják" effektus már most bosszant.
    A lynda-t ismerem, és köszi a tippet, megnézem "Ott" ;)

Az "ebből élés" alatt arra gondoltam,hogy kisebb marketing/pr cégnél elhelyezkedni vele,(Nem ID only természetesen) először csapatban, majd önállóan...

Látom, te nem ma kezdted (PM, Quark)... Elég átfogó képed lehet a témáról....
    Vélemény?
    Érdemes belevágni, ha érdekel a téma?
    - Vagy nagyon telített a piac?
    Mennyire hígul a szakma mert azt veszem észre egyre többen ugranak bele felületes tudással, aztán megy a vakarózás....
    :R :R :R

Új hozzászólás Aktív témák