Hirdetés
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
Persze ezt aláírom, meg nem is értek hozzá. Csak kicsit elment az ihlet, hogy ezt több mint egy óráig renderelte.
FHD-ban 10 perc után semmi előrehaladást nem jelzett a Render Queue, stoppoltam de arra se történt semmi, újabb 10 perc után bezártam a progit. Ez úgy látszik rendkívül megfekteti a procit, Vegasban a Mercali stabilizátor, kontraszt, grade, szelektív szín, meg felirat... elboldogul pár kép/másodperc sebességgel. Régi (legalább 15 éves emlékeimre támaszkodva) mikor még nem volt 3d kártyám a játékprogikban mindössze a 333-500MHz-es CPU tűrhetően elboldogult 640*480 felbontásban valós idejű 3 dimenziós teret számolva mozgó árnyékolt feliratokkal meg alakokkal...
Most a videókártya befogásával jóval gyorsabb lett meg a végeredmény is olyan mint a szerkesztő nézetben. Lehet hogy ez a 'sebesség' elég lesz az én feladataimra. Most már csak ki kell gyakorolni a többi apróságot
Új hozzászólás Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 27% - MOMODS 15.6" 1080P FHD IPS FreeSync Portable Hordozható monitor!
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
FHD-ban 10 perc után semmi előrehaladást nem jelzett a Render Queue, stoppoltam de arra se történt semmi, újabb 10 perc után bezártam a progit. Ez úgy látszik rendkívül megfekteti a procit, Vegasban a Mercali stabilizátor, kontraszt, grade, szelektív szín, meg felirat... elboldogul pár kép/másodperc sebességgel. Régi (legalább 15 éves emlékeimre támaszkodva) mikor még nem volt 3d kártyám a játékprogikban mindössze a 333-500MHz-es CPU tűrhetően elboldogult 640*480 felbontásban valós idejű 3 dimenziós teret számolva mozgó árnyékolt feliratokkal meg alakokkal...