Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- LG LCD és LED TV-k
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Samsung Galaxy Tab A 6 - fél kiló harminc, maradhat?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcs
veterán
Elcsesztem a VIA Bus Master IDE Driverset.Szerintem az a baj, hogy először az alaplapi cd-n lévő drivert raktam fel, ami csak Win2000-et támogat, és utána hiába raktam fel a legújabb XP-set, megmaradt a góc
.
-
neduddki
nagyúr
HI!
Amikor kigyutt uj belule en mindig radobtam az elozore mindenfele leki furdalas nelkul es nekem soha nem vot belule bajom, legalbbis eddig...
Aszt hogy mennyyivel gyorsabb asz pasz en a stabilitast kerestem, foleg az acorp e starsainal hiszen ezek ugyis irodai konfigok votak...:- ))))
udv
neduddki -
mcs
veterán
És ezt csakis rögtön oprendszertelepítés után érdemes felrakni?
Úgy örülnék, ha installált dolgokra is lehetne telepíteni.Azzal, hogy nincs felrakva, kb. hány %-ot veszítek a gép driveres teljesítményéből?
Egyébként már az nagyon furcsa, hogy az UT(az első) deathmatch 4 bottal átlag 22-24 fps-t megy(ezért mindig letiltom a hangkarit, így átlag 32-35-öt megy), képes lemenni 13-ra is, pedig tök lowon(az ini beállításokkal együttvéve) van az egész gáma.Mindenem megvan a játékhoz, 540 Mhz, 256 ram, és gf4 mx440, és így is fikául megy hanggal.
[Szerkesztve] -
mcs
veterán
Kösz a segítséget
!Ha lesz alkalmam rá, egy Windows reinstall után fogom felrakni, nem akarok a szerencsével játszani
.Felesleges lenne most újraraknom az XP-t, mert baromi stabilan megy a gépemen, pedig mem csúcskonfigom van(Celeron 540Mhz, 256 sd ram, gf4mx440).Nah mindegy, majd máskor
........
-
mcs
veterán
Sziasztok!lyen lapom van, és találtam a telepítő cd-jén egy Via 4 in 1 Service Packet.Nos, az a helyzet, hogy gondolkozok a telepítésén, mert olyakat ír a readmeje, hogy növeli a chipset, és a rendszer teljesítményét(improve performance).A driver verziója 1.24, és azt is írja a readme, hogy lehet frissíteni a Via hivatalos honlapjáról.Szerintetek érdemes lenne feltelepítenem?Ha feltelepíteném, minden drivert(vga, hangkari) újra kell raknom?Előre is kösz a segítségeteket, és légyszi minél előbb válaszoljatok, mert már nem bírok magammal
!
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest