- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- VR topik
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Everest / AIDA64 topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcs
veterán
Elcsesztem a VIA Bus Master IDE Driverset.Szerintem az a baj, hogy először az alaplapi cd-n lévő drivert raktam fel, ami csak Win2000-et támogat, és utána hiába raktam fel a legújabb XP-set, megmaradt a góc
.
-
neduddki
nagyúr
HI!
Amikor kigyutt uj belule en mindig radobtam az elozore mindenfele leki furdalas nelkul es nekem soha nem vot belule bajom, legalbbis eddig...
Aszt hogy mennyyivel gyorsabb asz pasz en a stabilitast kerestem, foleg az acorp e starsainal hiszen ezek ugyis irodai konfigok votak...:- ))))
udv
neduddki -
mcs
veterán
És ezt csakis rögtön oprendszertelepítés után érdemes felrakni?
Úgy örülnék, ha installált dolgokra is lehetne telepíteni.Azzal, hogy nincs felrakva, kb. hány %-ot veszítek a gép driveres teljesítményéből?
Egyébként már az nagyon furcsa, hogy az UT(az első) deathmatch 4 bottal átlag 22-24 fps-t megy(ezért mindig letiltom a hangkarit, így átlag 32-35-öt megy), képes lemenni 13-ra is, pedig tök lowon(az ini beállításokkal együttvéve) van az egész gáma.Mindenem megvan a játékhoz, 540 Mhz, 256 ram, és gf4 mx440, és így is fikául megy hanggal.
[Szerkesztve] -
mcs
veterán
Kösz a segítséget
!Ha lesz alkalmam rá, egy Windows reinstall után fogom felrakni, nem akarok a szerencsével játszani
.Felesleges lenne most újraraknom az XP-t, mert baromi stabilan megy a gépemen, pedig mem csúcskonfigom van(Celeron 540Mhz, 256 sd ram, gf4mx440).Nah mindegy, majd máskor
........
-
mcs
veterán
Sziasztok!lyen lapom van, és találtam a telepítő cd-jén egy Via 4 in 1 Service Packet.Nos, az a helyzet, hogy gondolkozok a telepítésén, mert olyakat ír a readmeje, hogy növeli a chipset, és a rendszer teljesítményét(improve performance).A driver verziója 1.24, és azt is írja a readme, hogy lehet frissíteni a Via hivatalos honlapjáról.Szerintetek érdemes lenne feltelepítenem?Ha feltelepíteném, minden drivert(vga, hangkari) újra kell raknom?Előre is kösz a segítségeteket, és légyszi minél előbb válaszoljatok, mert már nem bírok magammal
!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Autós topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen autót vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest