Hirdetés
-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolcsika
csendes tag
az én gépem is hasonlóan csinálja.ha eléri az 50-51 fokot akkor bekapcsol és olyan 44-45 fok környékén kikapcsol a ventillátor.ilyenkor szép halkan és lájtosan megy.ettől függetlenül van olyan is ha (pl vista indításánál) hogy eléri az 55-58 fokot de akkor már vadul pörög míg vissza nem hül 45 fok körüli értékre.
nekem van egy program itt fent ami folyamatosan figyelgeti ezeket a hőfokokat és nézi a proci sebsségét is.ezzel a programmal lehet manuálisan is beállítani hogy milyen hőfoknál kapcsoljon be a ventillátor. -
rolcsika
csendes tag
sziasztok!
tegnapi nap itt sírtam nektek hogy nem jó a gép szaggat a hang satöbbi...erre tegnap este óta problémamentes.tegnap este még böngészgettem a neten a vista tippek és trükkök után és találtam pár okos dolgot és beállítottam azok szerint a gépet.konkrétan az energiasémát átállítottam teljesítménycentrikusra, kikapcsoltam a különböző grafika hatásokat(ikonok átlátszósága, stb) és az indexelő folyamatot ami után a vinyó folyamatos zakatolása abbamaradt, és a gép érzehetően gyorsabb lett.szóval azóta nyúzom a gépet meg a winampot, de semmi szaggatást nem tapasztalok ezidáig.
ha valakinek kellenek ezek a tippek akkor itt megtalálja[link] -
rolcsika
csendes tag
válasz
Mephistoone
üzenetére
oké oké..elhiszem..isten ments hogy vita legyen
egyébként ha hiszitek ha nem..most hoztam be a munakhelyre a gépet de érdekes módon most per pillanat nem csinálja
se a winamp-al ,se a media player-el.ha csak zenét hallgatok akkor 25% körül megy a CPU.ez rejtély mint maga Uri Geller.nekem nem is recsegés van hanem zene belassulás pár mp ideig.
ezt a KM playert meg fogom nézni. -
rolcsika
csendes tag
válasz
kiscsáko
üzenetére
köszönöm szépen a segítséged..megpróbálom frissíteni a drivert, hátha ez lesz csak a baja.egyébként több helyen javasolták még a Bios frissítését is, de attól nagyon félek, bevallom nem is tudom hogy kell, meg egyáltalán melyik verzióra(most 1.17-es van)
Egyébként a driver frissítését az eszközkezelőből megoldhatom ugye?(most lehet h durvát kérdeztem )

-
rolcsika
csendes tag
sziasztok!segítségeteket kérem!
Nemrég vásároltam használtan egy Acer Aspire 5720Z típusú laptopot (1,5 éves)de gondok jelentkeztek vele.a tulajtól már ugy vettem hogy Xp volt rajta.pár napos használat után előjött a hangprobléma( szaggat a hang) amit már ahogy olvastam mások is átéltek.Próbáltam több lejátszót is ( Winamp, Jetaudio) egyik se volt jó.próbáltam az eszközkezelőben a lejátszóprogram prioritását magasra tenni, sőt még magában a programban is a prioritást magasabbra állítani.ugy sem volt jó.kínomban visszatelepítettem a Vistát,hátha jó lesz. ideig óráig jó volt a hang, most ezen is csinálja.a gépben 1,46 -os proci van, 2 giga memóriával , 1.17es Bios-sal, 160 gigás vinyóval.egyébként azt vettem észre hogy zene hallgatás közben a vinyó vadul teker.ha csak zenét hallgatok és semmi mást nem teszek a gépen akkor nem csinálja a hülyeségét,de ha e mellett bármit is próbálok a gépen, azonnal elkezd szaggatni 2-3 másodpercig,Mit tudok még tenni hogy ne szaggasson a hang?pont emiatt lenne nekem fontos a gép.

Köszönöm előre is a segítségeteket

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- i5 7gen HP 250 G6 laptop dedikált GPU-val!
- Dell Latitude 3180 11,6" laptop
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

se a winamp-al ,se a media player-el.ha csak zenét hallgatok akkor 25% körül megy a CPU.ez rejtély mint maga Uri Geller.nekem nem is recsegés van hanem zene belassulás pár mp ideig.