-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Primary92
senior tag
Ezt próbáltam, http://www.eightforums.com/graphic-cards/15463-cant-install-graphic-drivers-acer-aspire-3820tgg.html
Csökkentett módban legyepáltam aminkét drivert, és felraktam után az Acertől letöltött W7 x64 driver kompatibilitás módban, úgy hogy Switchable volt a biosban, aztán utána ugyan így az AMD-t is, közben diszkrétre volt állítva. Ezután ha diszkréten indítottam, akkor van CCC, viszont switchable-nél azt írja, hogy a GPU nem aktív.
-
Primary92
senior tag
Tud valaki segíteni abban, hogy előre lendítsem a nehézkesen kialakuló barátságot a Windows 8 és a 3820TG között?
Ez abban nyilvánul meg,. hogy nem bírom megoldani, hogy az Integrált Intel és a Diszkrét ATI közt váltogassak.
Egyszer már feladtam, mert nem bírtam működésre bírni az ATI-t, de aztán jött egy szikra, hogy a BIOS-ban biztos le lehet tiltogatni a dolgokat. Le lehet a Switchable-t tiltani, és akkor Diszkrét lesz csak.
Így ott tartok, hogy tudok váltogatni a két kártya között BIOS-ból és feltudtam rakni a drivereket.
Viszont fontos lenne a váltogatás, mert sokszor útnak indulok, és akkor kell a hosszú akksi idő. -
-
Primary92
senior tag
-
Primary92
senior tag
Van egy Aspire TimelineX 3820TG-m.
Legtöbb esetben sleep módba teszem, mint legutóbb is. Alvó módba lett küldve, majd fél nap múlva újra használtam volna, nem villogott a power led, nem reagált semmire. Nem kapcsolt be, nem reagál semmire. Van ötlete valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rog strix g17 360hz
- Asus TUF A15 FA507 - 15,6"QHD 165Hz - Ryzen 9 7940HS - 16GB - 1TB - RTX 4070 8GB - 2,5év garancia
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Lenovo ThinkPad x280, i5-8350U, 8GB RAM, 256GB SSD, FHD, 1 év garancia, Áfás számla!
- Dell (Ryzen 7,FHD, 512 M.2, 16 GB, 1 év gyári gar) notebook egyszerűbb játékokhoz!!!AkciÓÓ!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest