-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bazsimano
őstag
válasz Muerte #22337 üzenetére
igen igen ezt en is neztem es toltogettem, is le az osszeset...de valami miatt, azt az eszkozt azt nem sikerult felismertettni egyik driverrel sem...
kiderul, hogy BT nincsen benne...a gomb az rendelkezesre all,....aztan a monitorra csak azt irja, hogy plug and play szabvanyos monitor...arra sem talaltam normalis illesztoprogramot...de futni azert jol fut..ja touchpadot sem sikerult telepitenem valahogy...
[ Szerkesztve ]
-
bazsimano
őstag
sziasztok...eppen egy acer aspire 590gre telepitek fel win 7et csak nincsen meg a telepitolemez...valami miatt nem tudom feltelepiteni a bluetootht...masik dolog h marad egy eszkoz ami nem tudom micsoda, es nem tudok hozza illesztoprogramot talalni...az eszkozrol az aida csak annyi ir hogy:
eszkoz eroforrasok
memoria f3201000-f32010ffvalaki valami tipp? probaltam a bluetooth drivert hozza de nem megy...
valaki?
koszi
b
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rog strix g17 360hz
- Asus TUF A15 FA507 - 15,6"QHD 165Hz - Ryzen 9 7940HS - 16GB - 1TB - RTX 4070 8GB - 2,5év garancia
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Lenovo ThinkPad x280, i5-8350U, 8GB RAM, 256GB SSD, FHD, 1 év garancia, Áfás számla!
- Dell (Ryzen 7,FHD, 512 M.2, 16 GB, 1 év gyári gar) notebook egyszerűbb játékokhoz!!!AkciÓÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest