- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Acer notebook topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
rocker_puli
csendes tag
Már próbáltam többféle összeállításban is feltelepíteni, de eddig még nem sikerült. Most lesz majd egy win reinstallom és utána inkább nem packollok.
Stanci nekem nincs ötletem. A lejátszásnál van ez vagy te is tvtuner kártyáról beszélsz?
[Szerkesztve] -
rocker_puli
csendes tag
válasz
KAMI/ACEMCP #43 üzenetére
Miután felpakoltam a pack-ot azután a tunerkártya ideig-óráig ad rendes képet, de egy idő után ha bekapcsolnám a hozzákapott PVR alkalmazást akkor már nincs kép. Valami VMR9-et kell bekapcsolni hozzá, de ha bekapcsolom akkor hibaüzenetet ír ki a PVR és nem engedi bekapcsolni a VMR9-et. Ez elég nagy gond. Korábbi pack-verziókkal nem csinálta ezt.
A PVR-rel nézem a TV-t, ha esetleg nem tudod.
[Szerkesztve] -
rocker_puli
csendes tag
Hello!
Én is a leggújabbat használom, de mindig van vmi gond a TV tuner kártyám és a pack között. Ezt nem lehetne vhogy megoldani? Leadtek WinFast TV2000 XP Expert -em van a problémát már egy másik témánál is felvetettem. Én szeretném a BSplaxer-t használni, minden filmet lejátszani, real media és quicktime fájlokat is; valamint használom az Ulead Video Studio 7-et. Amennyiben csak ezeket használom és semmi mást akkor melyik dolgokat kell hogy bejelöljem?
A Video Studio 7-tel is voltak gondok az előző verziónál csak azért írtam oda.
Köszi előre a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Synology NAS
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Lexus, Toyota topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest