Hirdetés
- Sok pénz mellett az NVLink Fusiont is felkarolja a Marvell
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Állandó tisztaság a be quiet! Dark Sweeper tápegységgel
- Milyen széket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
válasz
KAMI/ACEMCP
üzenetére
KAMI, nem vagyok kodekpakk párti, de ha 1 dolgot megoldasz nekem benne tökéletesen, akkor ezen túl egy szavam sem lesz ellene.
A telepítő figyelje, hogy mi van már fent a gépen alapból. Azt ne rakja fel újra, ne írja felül mással, és uninstallkor ne szedje le! (Legalábbis ne kérdés nélkül. Figyelmeztessen egyenként, vagy legyen általános opció, hogy felülírja-e a fent lévő változatokat.)
Nem szeretem, hogy valami össszegabalyodik egy gépen a kodekpakkban, és utánna kodekpakkal nem megy semmi, ha meg leszedem, a windows még a PCM WAV-ot sem ismeri fel többet.
Bár attól félek rajtam ez se segít, mert a lámerek lazán rányomnak az ok-re hogy felülírhatja a fent lévő verziót...
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest