Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
válasz
KAMI/ACEMCP
üzenetére
KAMI, nem vagyok kodekpakk párti, de ha 1 dolgot megoldasz nekem benne tökéletesen, akkor ezen túl egy szavam sem lesz ellene.
A telepítő figyelje, hogy mi van már fent a gépen alapból. Azt ne rakja fel újra, ne írja felül mással, és uninstallkor ne szedje le! (Legalábbis ne kérdés nélkül. Figyelmeztessen egyenként, vagy legyen általános opció, hogy felülírja-e a fent lévő változatokat.)
Nem szeretem, hogy valami össszegabalyodik egy gépen a kodekpakkban, és utánna kodekpakkal nem megy semmi, ha meg leszedem, a windows még a PCM WAV-ot sem ismeri fel többet.
Bár attól félek rajtam ez se segít, mert a lámerek lazán rányomnak az ok-re hogy felülírhatja a fent lévő verziót...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- 0perces Kolink KLA-003
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest