- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMI/ACEMCP
tag
válasz
Flashback
üzenetére
A telepítő hosszú történet
0.00 - 4.31
Ez volt az első verzió. Tulajdonképpen egy INF hack volt. Amely hosszú hónapok alatt fejlődött egy komplett csomaggá.
5.00 - 5.45
Install Shield Developer. MSI alapú cucc. nekem nagyon nem jött be, mert negyon nehéz volt MSI alapon egy ilyen csom,agot megcsinálni...
5.50-5.95
Install Shield Professional. Az IS saját cucca, szerintem jobb mint az MSI alapú technológia. Rengeteg mindennel kiegésztettem, hogy jó telepítője legyen...
5.99
Ez egy sohasem kiadott változat, amely NSIS telepítője volt. Azért váltottam mert az FREE én meg szeretem a free hatékony dolgokat ezért is váltottam erről gyorsan... a
6.00-6.xx
Innosetup. Szerintema valaha látott egyik legjobb telepítő készítő. Ráadásul Free/ letölthető forrással. Nagyon szeretem, már elég sok telepítőt készítettem vele. Negyon felxibilis és az ISTool segítségével igen jól kezelehtő... Az a cél hogy ezt a verziót fejlesszem tovább. A 6.03-ban már látható egy csomó fejlesztés, amelyet tisztán script (Object Pascal jellegű) nyelven írtam hozzá.
A Dashboardot egy lelkes rajongó készítette, Delphi nyelven. Én annyira (még) nem értem ez a nyelvet, de szeretném. Aki tud esetleg beszállhatna a fejlesztésbe...
Addig is várok minden segítséget/ötletet a fejlesztéshez, tesztelőket, vagy bárkit aki úgy érzi tud segíteni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Arena Breakout: Infinite
- Eredeti játékok OFF topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Samsung kuponkunyeráló
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Asztro / Wifi + Cellular / 256GB / Garancia
- Apple Watch Ultra3 2028.09.19.-ig garanciás
- Asus TUF Dash F15 FX516PE 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 5580,15.6",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest