Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Krumple

csendes tag

Sziasztok!
    Ez az első feltett kérdésem itt, eddig mindig csak én segítettem. Remélem, most ti is tudtok nekem segíteni :)

Nos, Access 2013-ba van egy SegédŰrlapom egy Űrlapba, ahol egy "OK" gomb megnyomására történik az adatok feltöltése táblába és egyben le is ellenőrzi, hogy helyesek-e a bevitt adatok. Majd egy felugró ablak, megkérdezi, hogy szeretném-e nyomtatni az imént bevitt adatokat (egy sablon űrlapba betöltve). Ezt az imént oldottam meg:

Private Sub Parancsgomb_Click()
    Dim LResponse As Integer
    .
    .
    .
    LResponse = MsgBox("Kiszeretnéd nyomtatni a bevitt adatokat?", vbYesNo, "Continue")

If LResponse = vbYes Then
    DoCmd.OpenForm "Sablon", , , "munkalapszam = '" & Me.Taska & "'"
    'DoCmd.RunCommand acCmdPrint
    Else
    '{...utasítás...}
    End If
    Me.Form.Requery
    .
    .
    .
    End Sub

Most nem is a nyomtatás része itt a lényeges, ezért azt ki is kommenteltem.
    Az én fő problémám az, hogy mikor megnyitja a Sablon űrlapot szűrve, akkor tulajdonképpen úgy néz ki mintha nem kérte volna le az adatokat, pedig ha kikapcsolom a szűrőt akkor megjelenik minden, majd ha vissza kapcsolom a szűrőt akkor szintén látok mindent(szűrve).

Szerintetek ebbe, hol lehet a hiba? Miért nem ad ki adatokat, mikor a szűrőt ki/be kapcsolva látszik, hogy rendesen megkapja az adatokat és valójában működni-e kellene.?!

Ugyanezt egy sima makrós gombbal megcsinálja szépen elsőre, nem kell külön még be/ki kapcsolni a szűrőt. Viszont, ha vba alatt egy Űrlap megnyitó makróval próbálom megnyitni, akkor szintén ugyan ez a jelenség.

Remélem elég részletesen és érthetően leírtam. Várom az ötleteket, a helyes megoldást! :)
    Fontos, hogy mindenféleképpen így vba kell megoldani, nem lehet mellé egy külön makrós gombot tenni!

Köszönöm :R

Új hozzászólás Aktív témák