Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krumple
csendes tag
Sziasztok!
Ez az első feltett kérdésem itt, eddig mindig csak én segítettem. Remélem, most ti is tudtok nekem segíteni
Nos, Access 2013-ba van egy SegédŰrlapom egy Űrlapba, ahol egy "OK" gomb megnyomására történik az adatok feltöltése táblába és egyben le is ellenőrzi, hogy helyesek-e a bevitt adatok. Majd egy felugró ablak, megkérdezi, hogy szeretném-e nyomtatni az imént bevitt adatokat (egy sablon űrlapba betöltve). Ezt az imént oldottam meg:
Private Sub Parancsgomb_Click()
Dim LResponse As Integer
.
.
.
LResponse = MsgBox("Kiszeretnéd nyomtatni a bevitt adatokat?", vbYesNo, "Continue")
If LResponse = vbYes Then
DoCmd.OpenForm "Sablon", , , "munkalapszam = '" & Me.Taska & "'"
'DoCmd.RunCommand acCmdPrint
Else
'{...utasítás...}
End If
Me.Form.Requery
.
.
.
End SubMost nem is a nyomtatás része itt a lényeges, ezért azt ki is kommenteltem.
Az én fő problémám az, hogy mikor megnyitja a Sablon űrlapot szűrve, akkor tulajdonképpen úgy néz ki mintha nem kérte volna le az adatokat, pedig ha kikapcsolom a szűrőt akkor megjelenik minden, majd ha vissza kapcsolom a szűrőt akkor szintén látok mindent(szűrve).Szerintetek ebbe, hol lehet a hiba? Miért nem ad ki adatokat, mikor a szűrőt ki/be kapcsolva látszik, hogy rendesen megkapja az adatokat és valójában működni-e kellene.?!
Ugyanezt egy sima makrós gombbal megcsinálja szépen elsőre, nem kell külön még be/ki kapcsolni a szűrőt. Viszont, ha vba alatt egy Űrlap megnyitó makróval próbálom megnyitni, akkor szintén ugyan ez a jelenség.
Remélem elég részletesen és érthetően leírtam. Várom az ötleteket, a helyes megoldást!

Fontos, hogy mindenféleképpen így vba kell megoldani, nem lehet mellé egy külön makrós gombot tenni!Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Assassin's Creed: Valhalla
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Gumi és felni topik
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- ASUS Vivobook Pro 3K OLED 120Hz Notebook! Intel Ultra 7 155H / RTX 4050 / 16GB DDR5! BeszámítOK
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest