Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
tomiie
csendes tag
Ja azért köszönöm mindenkinek a hozzászólást, sajna még nem próbáltam mindent amit írtatok, de azért folyamatban van....
és várok esetleges új ötleteket is!! -
Mobulla
csendes tag
Én JetAudiot használok, tud használni többcsatornás hangkártyát rendesen, és a winampnál némiképp jobban szól. (szerintem)
Bővebben: link
A winamphoz az 5.1 plugineket itt találsz: (aztán vagy jó vagy nem, de az biztos)
Bővebben: link -
Agyzuzo
addikt
Én is ezt használom, nálam is faxa. Csak bemész a Preferences-be, ott az input-nál kiválasztod a plug-in-t és a beállításoknál az 5.1-es hangzást.
-
siriq
őstag
-
tomiie
csendes tag
Hi!
Adott egy egy 5.1-es hangrendszer, SB live hangkártyával. media player classicban az ac3 encoderrel tökéletesen szól az mp3, szétosztja a hangot. a winamp viszont ehhez képest 0. csörög, a mélyet küldi a kis hangfalakba is, ami nagyobb hangerőnél csak csörög.
ha valaki tud egy értelmes, működő plug-int ami hasonlóan dolgozik mint az ac3, vagy esetleg a winampban kezeli azt, annak a hozzászólását szívesen venném.
Ha ilyen megoldás nem lehetséges jó lenne valamilyen mp3-player is, ami tudja kezelni az 5.1-es hangrendszert.
lehet hogy gyökér a kérdés, de nem vágom ezeket a dolgokat.
kézzel fogható megoldást szeretnék. találgatás volt már elég.
a megoldónak örök hálám!!!
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest