Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Micro Four Thirds
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
Aktív témák
-
tomiie
csendes tag
Ja azért köszönöm mindenkinek a hozzászólást, sajna még nem próbáltam mindent amit írtatok, de azért folyamatban van....
és várok esetleges új ötleteket is!!
-
Mobulla
csendes tag
Én JetAudiot használok, tud használni többcsatornás hangkártyát rendesen, és a winampnál némiképp jobban szól. (szerintem)

Bővebben: link
A winamphoz az 5.1 plugineket itt találsz: (aztán vagy jó vagy nem, de az biztos)
Bővebben: link -
Agyzuzo
addikt
Én is ezt használom, nálam is faxa. Csak bemész a Preferences-be, ott az input-nál kiválasztod a plug-in-t és a beállításoknál az 5.1-es hangzást.
-
siriq
őstag
-
tomiie
csendes tag
Hi!
Adott egy egy 5.1-es hangrendszer, SB live hangkártyával. media player classicban az ac3 encoderrel tökéletesen szól az mp3, szétosztja a hangot. a winamp viszont ehhez képest 0. csörög, a mélyet küldi a kis hangfalakba is, ami nagyobb hangerőnél csak csörög.
ha valaki tud egy értelmes, működő plug-int ami hasonlóan dolgozik mint az ac3, vagy esetleg a winampban kezeli azt, annak a hozzászólását szívesen venném.
Ha ilyen megoldás nem lehetséges jó lenne valamilyen mp3-player is, ami tudja kezelni az 5.1-es hangrendszert.
lehet hogy gyökér a kérdés, de nem vágom ezeket a dolgokat.
kézzel fogható megoldást szeretnék. találgatás volt már elég.
a megoldónak örök hálám!!!

Aktív témák
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Dell irodai Pc I5 4590/ 16GB DDR3/ 120GB SSD+ HDD 500GB / Gf 1050Ti
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Új APPLE AIRPODS PRO 3 GEN bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi