Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
tomiie
csendes tag
Ja azért köszönöm mindenkinek a hozzászólást, sajna még nem próbáltam mindent amit írtatok, de azért folyamatban van....
és várok esetleges új ötleteket is!! -
Mobulla
csendes tag
Én JetAudiot használok, tud használni többcsatornás hangkártyát rendesen, és a winampnál némiképp jobban szól. (szerintem)
Bővebben: link
A winamphoz az 5.1 plugineket itt találsz: (aztán vagy jó vagy nem, de az biztos)
Bővebben: link -
Agyzuzo
addikt
Én is ezt használom, nálam is faxa. Csak bemész a Preferences-be, ott az input-nál kiválasztod a plug-in-t és a beállításoknál az 5.1-es hangzást.
-
siriq
őstag
-
tomiie
csendes tag
Hi!
Adott egy egy 5.1-es hangrendszer, SB live hangkártyával. media player classicban az ac3 encoderrel tökéletesen szól az mp3, szétosztja a hangot. a winamp viszont ehhez képest 0. csörög, a mélyet küldi a kis hangfalakba is, ami nagyobb hangerőnél csak csörög.
ha valaki tud egy értelmes, működő plug-int ami hasonlóan dolgozik mint az ac3, vagy esetleg a winampban kezeli azt, annak a hozzászólását szívesen venném.
Ha ilyen megoldás nem lehetséges jó lenne valamilyen mp3-player is, ami tudja kezelni az 5.1-es hangrendszert.
lehet hogy gyökér a kérdés, de nem vágom ezeket a dolgokat.
kézzel fogható megoldást szeretnék. találgatás volt már elég.
a megoldónak örök hálám!!!
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Google Chrome
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest