- Az Amazon 54 milliárd dollárt pumpál Nagy-Britanniába
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- A ViewSonic új üzleti monitorai megoldják az online kommunikációt is
- RAM topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LG LCD és LED TV-k
- VR topik
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
Joz76
tag
Én is azt mondom, hogy a proci ennyit bír, és kész. Nekem is vízhútővel megy egy 2A, és alapfeszen 150-ig stabil, ha elkezdem emelni, akkor 155-ig. Nem egy nagy különbség, és biztos, hogy a procinak van vége, mert a ram-ok tesztelődtek másik procival, és simán mennek még többet. Azért szerintem ne légy nagyon elkenődve, hogy a 1,6-os procid csak 2,5-tel megy :DDD
Joz -
deepwell
aktív tag
nem a korlatozas miatt van :) egyszeruen ennyit bir a procid, esetleg kuld meg 2.1 V al, hatha segit rajta .. de nem ajanlom huzamosabb hasznalatra ... mar mint a 2.1V ot :) en az 1.6 os P4 emet ordasi hutopjevel max 170 FSBn tudtam ugy jaratni, hogy meg nem lassult :) most egy 2.0 as fut 3.3 mon ... amugy a P4 furcsa allatok, sok olyan peldannyal talalkoztam aminek hiaba emelted a feszultseget 1.65 fole nem lett stabilabb, es nem is lehetett jobban huzni, meg 2.1 V al sem :(
Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest