- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini-ITX
- Xeon 6+ néven hozza a Clearwater Forestet az Intel
- GB10 Superchipre épülő minigépet villantott az ASUS
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Aktív témák
-
IceBearTorr
csendes tag
válasz
IceBearTorr #3 üzenetére
Vki?
-
IceBearTorr
csendes tag
pedig nincs ott:) semelyikben. eddig ottvolt, mostmár nincs:(
-
Viktor77
titán
válasz
IceBearTorr #1 üzenetére
Mi az, hogy eltünt a CPU freki beállítása? Ott van első oldalon.
-
IceBearTorr
csendes tag
Az lenne a bajom, hogy van egy 1000 res PIII asom, de az indulásnál 967 MHZ t jelez, és 256MB ram helyett 128at (azaz 131et ir ki). Amikor nelépek a Bios setupbba, már nemtudom beállitani a CPU Clockot, mert olyan opciom nincs, mert eltünt vhogy... Ha a ramokat cserélgetem, az sem segit, söt néha elkezd sipolni inditáskor. Ja, és akárhányszor kihuzom a gépet, vagy kikapcsolom a tápot, a bios lenullázodik, és erroros lesz. Kicseréltem az elemet, hátha az merült le, de ugyanezt folytatja:( És a WinXp azt irja ki hogy vmi Family motherboardom van...az St6-raid helyett.. Hogy tudom ezt helyre hozni? Elöre is köszi minden váéaszt!:)
Aktív témák
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, Intel Core i7 10th Gen, 4.90 GHz, 16GB)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő