Új hozzászólás Aktív témák
-
Ledfold
tag
válasz
poffsoft #1584 üzenetére
Szerintem a nem megfelelő driverek miatt lehet a lassulás, mert XP-n nem volt és a friss windows 7 install után egyből jelentkezett. Használ más is Windows 7-et azen a lapon? Ha igen drivereket honnan szerzett? Nekem az van fent amit a Windows 7 felrakott plusz mivel a hang nem ment, azt a régi 5.10-es XP-s driver csomagból tettem fel. Az most megy. Csak annyira be van lassulva a gép időnként hogy sírni támad kedvem.
Azon a gépen általában Firefox, uTorrent, néha Office és World of Warcraft megy. A lassulás főleg az első kettőnél tapasztalható. A procit is 30% körül használják fejenként...
Mellettük nem nagyon lehet mást csinálni.
Ezt a process explorer-es témát ki fogom próbálni.Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte MJ11-EC1 AMD EPYC 3151 4c8t, 4xDDR4, 8xSATA, NvME, Mini-ITX, 2xGbE LAN, szervermenedzsment
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest