- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- DUNE médialejátszók topicja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Aktív témák
-
Kálci
csendes tag
Kérlek benneteket segítsetek ki egy kis információval!
Most vettem egy a megjelentetett tesztek alapján nagyon jónak minősített ABIT KT7A-RAID -es alaplapot AMD Thunderbird 750 -es procival, s valami miatt az alaplap nem működik megfelelően. Ugyanis IDE drive-ként hozzácsatolt 2 db winchester (4,2 GB; 1,2 GB)és 2 db CD-ROOM (50X Creative; 20X Samsung)elérési sebességei (SisoftSandra mérési eredményei szerint is)majdhogynem a felére csökkentek az előző ABIT BX6-os alaplapomhoz csatolt ugyanezen konfiguráció sebességéhez képest. Nem hiszem, hogy ez az alaplap ennyivel rosszabb lenne. Gondolom az alaplap beállításainál valami nem megfelelően lett végrehajtva, de nem tudom , hogy mi az. Eddig elég sok mindennel próbálkoztam, de nem lett jobb.
A programot ha már betöltötte (sajnos elég lassan) a memóriába, akkor már igencsak meggyőző gyorsasággal működik a gép.
Kérlek benneteket, ha valaki tudná a megoldást, akkor legyen szíves írja meg nekem a kalita.kalman@ln.matav.hu vagy a kalita@freemail.hu címre.
Előre is köszönöm: Kálci
Aktív témák
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Bomba ár! Dell Precision M6800 - i7-MQ I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I K3100M 4GB I Cam I W10 I Gari!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged