- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Androidos fejegységek
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- Milyen széket vegyek?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
Aktív témák
-
Kálci
csendes tag
Kérlek benneteket segítsetek ki egy kis információval!
Most vettem egy a megjelentetett tesztek alapján nagyon jónak minősített ABIT KT7A-RAID -es alaplapot AMD Thunderbird 750 -es procival, s valami miatt az alaplap nem működik megfelelően. Ugyanis IDE drive-ként hozzácsatolt 2 db winchester (4,2 GB; 1,2 GB)és 2 db CD-ROOM (50X Creative; 20X Samsung)elérési sebességei (SisoftSandra mérési eredményei szerint is)majdhogynem a felére csökkentek az előző ABIT BX6-os alaplapomhoz csatolt ugyanezen konfiguráció sebességéhez képest. Nem hiszem, hogy ez az alaplap ennyivel rosszabb lenne. Gondolom az alaplap beállításainál valami nem megfelelően lett végrehajtva, de nem tudom , hogy mi az. Eddig elég sok mindennel próbálkoztam, de nem lett jobb.
A programot ha már betöltötte (sajnos elég lassan) a memóriába, akkor már igencsak meggyőző gyorsasággal működik a gép.
Kérlek benneteket, ha valaki tudná a megoldást, akkor legyen szíves írja meg nekem a kalita.kalman@ln.matav.hu vagy a kalita@freemail.hu címre.
Előre is köszönöm: Kálci
Aktív témák
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest