Aktív témák
-
taki0
csendes tag
válasz
HarryPlotter #4 üzenetére
Hurricane!
Megkérdezhetem, hogyan csináltad?
Nekem nem akarja elfogadni , csak a 333 Mhz- marad, hiába állítom át a manuálra, 200-ra, nem hajlandó. Mi a trükk?
A proc 2500 + Barton.
A két ram: Samsung DDR 400.
Lényeg, amit leszűrtem az írásokból: mindegy, hogy 333-as, vagy 400-as van benne? A könyve azt írja, hogy kezeli a 400-as, s a bolt , ahol még anno vettem is rádumált a drágább ''ám gyorsabb'' 400-ra, nevét nem írom le, mert mostanság slágergyanús... s beszereztem egy másikat mellé, de van egy 333-as is...
Azt mondták, hogy a a kétfajta ram (egy 333-as ,egy 400-as )''veszekszik'' és nem lehet tunningolni velük a procit,
mit kell tennem?
köszönettel
Aktív témák
- Autós kamerák
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen TV-t vegyek?
- Medence topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Óra topik
- Viccrovat
- Projektor topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance LPX 32 Gb KIT Bontatlan. Új!!!!!
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte X870 Aorus Elite Wifi7 - Hajlott PIN + 1 érdekesség - Garis! - Jegelve fkaresz fórumtársnak
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest