- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Dell notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Monitor hiba topik
- Socket AM4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az Asus a neve után kvázi mindenhatóként kezelt full átlag gyártó
Én Egy P5B-t cseréltem le először egy AB9Pro-ra, majd egy QuadGT-re. A haver P5B-deluxe lapja sem nyerte meg tetszésemet. Nincs Win alól állítható, konfigozható tuning, abitnál igen, az Asus monitoringja kritikán aluli, drága, mert Asus jobban melegszik, mint a QuadGT, és végül, nálam az AB9Pro is sokkal stabilabban ment mint a P5B, vagy a Deluxe. Ez van. A QuadGT pedig több mint elég a tuning terén. Az Asus hipe-olás sokszor kikészítő. A csapból is az folyik, pedig egyáltalán nem olyan jók. A Gigabyte cuccok is sokkal jobban szerepelnek nagy általánosságban. Nagy gyár nagy tőkével, és van pénz reklámra. Én megvárom az IP35Pro-t, míg lesz egy normálisabb teszt, lehetőleg itt a PH!-n. Ha csak pár százalék a különbség, akkor egyértelmű, hogy maradok az Abitnál. Amúgy borítékolható, hogy csak minimális különbség lesz, az eddigi tapasztalatok alapján is az volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Megjelent a OnePlus 13T
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Politika
- Dell notebook topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Monitor hiba topik
- További aktív témák...
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest