Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
putti
aktív tag
Van egy abit bh6-os deszkám!!! ( úgy elfekvőben)
A jelenlegi biosa HN és ezt akartam kicserélni SS-re. ( ez már tudja a 40 Gb vinyót kezelni)
Le is töltöttem hozzá az awdflasht meg az ss biost, de nem tudom frissíteni. Azt írja ki hogy : unknown flash tipe. Más-más oldalról letöltöttem már de egyikkel sem ment. Van ennek az alaplapnak 1.0 és 1.1-es verziója. Mindkettőhöz letöltöttem de változatlanul : unknown flash type.
Kiszedtem az alaplapból a biost és visszaraktam, de innentől kezdve nem hajlandó elindulni. Mit tudok most tenni? Kuka, vagy meg lehet csinálni???
PLEASE HELP,mert ha meg tudom csinálni, akkor el is tudom adni.
THANX!!!!
Aktív témák
Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Motoros topic
- HDMI topic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nők, nőügyek (18+)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap eladó /Garanciás/
- G.Skill Trident Z5 DDR5 6000 MHz 2x16 GB RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Macbook Pro 2020 13" // M1 // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest