- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Amazon Fire TV stick/box
- Home server / házi szerver építése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
muck75
csendes tag
Hi.
Közben megoldódott. Szerencsére jó az alaplap. Cserélgettem a memóriát, a videókártyát, indítottam memória nélkül, videókártya nélkül, ugyanaz volt a hiba...
Ja, és a hibát nem dokumentálja a könyv...A lényeg, hogy kipróbáltuk egy havernál másik videókártyával, ill. másik táppal. Persze, hogy a táp volt a rossz...
Jól megszivatott. De legalább olcsón megúsztam. bye: muck -
muck75
csendes tag
Sziasztok.
Új vagyok itt és végső elkeseredésemben fordulok hozzátok.
Abit AN7-es lapom van, barton 2500+ proci, ugyanaz a problémám amiről már olvastam a neten, gép bekapcs, kép semmi, kis idő múlva szirénázás 9A hibakóddal, és aztán 9F-es kóddal kikapcsolja magát. Minden szart kicserétem már és mégse megy. Help pls, ha nem rossz a lap nem akarom visszaküldeni, mert akkor 3 hétig megint nem lesz gépem.
Előre is köszi:
muck
Új hozzászólás Aktív témák
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7 Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 210.000ft!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest