- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
edward2
addikt
Nah felrakták 1.5-ös biost erre van pár furcsa dolog.Pl. ha cmos nullázva van proci kapásbol 2500+on van ill. optimal cl beállitás 3-1-1-7 amit ha megváltoztatok következő visszaállitásnál már 2.5-3-3-7 lesz.ezt igy nem értem.3. para hogy cdről nem bootol a drága mert aszondja insert system disk... cd bootnál nincs is ilyen.
-
edward2
addikt
válasz
KergeBirka #19 üzenetére
Do Not Power Off While Saving BIOS!
Probálkoztam nullázással jumperrel elemet még nem vettem ki de délután kiprobálom.ha nem megy akkor viszem usersba aztán majd vmit mondok hogy hát elromlott csak ugy.találják ki mi a hiba.oldják meg vagy nem tudom.mellékesen felhivtam europacomputert aztmoindták 4000ért égetnek uj biost az an7-es lapba. -
edward2
addikt
válasz
KergeBirka #13 üzenetére
jah erről meséltek most munkatársak.iszonyatosan szétbasz ideg.mindenképp meghlat különben?
-
edward2
addikt
Tegnap este elkövettem egy kibaszott nagy faszságot azota se hiszem el tehát: állitottam proci tulajdonságokon és elfelejtetttem hogy ilyenkor hagyni kell egy boothoz hasonlo mentést a biosnak.Ezt sikeresen elfelejtettem és a mentés közben kikapcosltam gépet.most nincs semmi boot.ccmost probáltam nullázni jumperrel semmi.Az a kérdésem hogy ez megjavulhat vagy alapbol máshogy álljak a kérdéshez?
(((((
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest