Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Aktív témák
-
J.J. András
őstag
az a bajom vele igazából, kérlek ne nevessetek ki, nem tudom a SENSOROKNAK beállítani,hogy kijelezzék a CPU és Motherboard hőmérsékletét, és ha kell szirénázzanak!
szóval nekem túl komplikált az MBM 5, azért kértem mást, gondolom kedvetek meg nincs, meg időtök sincs leírni,hogy kell beállítani!!
jah, amúgy az ASUS PcProbe, csak beállítgattam a csúszkán a figyelmeztető jelzéshatárt, aztán volt rajta HISTORY, amin akár napokkal visszamenőleg meg tudom nézni, mi mennyin ment( CPU hőm..., Vcore, I/O Core......)
igazából azért kellene olyan, hogy a méréseimet, pl egy 5 órás játék után visszanézhessem softweresen!
köszi,csocs
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest