Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Vezetékes FEJhallgatók
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- Gaming notebook topik
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
J.J. András
őstag
az a bajom vele igazából, kérlek ne nevessetek ki, nem tudom a SENSOROKNAK beállítani,hogy kijelezzék a CPU és Motherboard hőmérsékletét, és ha kell szirénázzanak!
szóval nekem túl komplikált az MBM 5, azért kértem mást, gondolom kedvetek meg nincs, meg időtök sincs leírni,hogy kell beállítani!!
jah, amúgy az ASUS PcProbe, csak beállítgattam a csúszkán a figyelmeztető jelzéshatárt, aztán volt rajta HISTORY, amin akár napokkal visszamenőleg meg tudom nézni, mi mennyin ment( CPU hőm..., Vcore, I/O Core......)
igazából azért kellene olyan, hogy a méréseimet, pl egy 5 órás játék után visszanézhessem softweresen!
köszi,csocs
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest