- Házimozi belépő szinten
- Kormányos topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 / 4090 / Ti (AD103 / 102)
- 32:9-es képarányú, játékra is alkalmas monitor az AOC és a Porsche keze nyomán
Hirdetés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez milyen kapcsolatot ápol az ASUS TUF Gaming sorozattal?
Sétál a Hold a háztetőn, zsinóron húzza maga után a szívem.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Hallhattad (olvashattad).
Kb. annyi, hogy téma buildeknél a RAM-od is passzolni fog az egyéb TUF-os motyóidhoz.
[ Szerkesztve ]
>>>ELADÓ effektíve új, full dobozos MikroTik RB2011iLS-IN router – 23k, bolti ára 50 felett. Posta ON. Két darab van, a másodikon nincs SFP, azért 20 pénzt kérek. Ha érdekel, dobj privit!<<<
-
Geri Bátyó
őstag
Nem titok, hogy utálom az ASUS-t, mert mindig szívtam vele. Szóval ez most kicsit olyan nekem, hogy a fos próbál szar lenni.
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Geri Bátyó #5 üzenetére
Miért lenne a v-color fos?
Ez csak branding.
[ Szerkesztve ]
>>>ELADÓ effektíve új, full dobozos MikroTik RB2011iLS-IN router – 23k, bolti ára 50 felett. Posta ON. Két darab van, a másodikon nincs SFP, azért 20 pénzt kérek. Ha érdekel, dobj privit!<<<
-
Graphics
Jómunkásember
Van TUF-os esernyő? Ha már akarunk neolúgosba kapcsolni, akkor ernyő jobban passzol.
[ Szerkesztve ]
SSD-kel (SATA, m.2/SATA/NVMe kapcsolatos tanácsok, segítség, típusok felkutatása miatt nyugodtan keress privátban. :)
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Szerintem lassan már szemöldökcsipesz, kenyérpirító és mosógép is lesz préjmijum géjmer kiszerelésben.
-
Fex
tag
"...középvonaluknál egy extrudált "v" betűvel láttak el..."
extrudált ???
Hmmmm.... Érdekes.....
"...Az emberi tényezőt minden rendszer működtetésébe bele kellene tervezni, mint egy olyan random hibagenerátort, ami mindenképpen működésbe lép, csak nem tudjuk, mikor, hogyan, miért és milyen kaotikus belső logika alapján...."
-
Graphics
Jómunkásember
Na ezen meg se akadt a szemem...
Pedig egy ideje már volt jelezve, hogy ezek a feleslegesen terjengős, néha nyakatekert kifejezések abszolút nem passzolnak ide... Én már ezért nem is nagyon olvasom el a híreket
SSD-kel (SATA, m.2/SATA/NVMe kapcsolatos tanácsok, segítség, típusok felkutatása miatt nyugodtan keress privátban. :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az előbbiekből négy, az utóbbiakból pedig három pislákoló készlet jött, 3200-tól 6400 MHz-ig fedve le az igényeket.
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest