Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Valami baja van a tápomnak
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen egeret válasszak?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dronte
aktív tag
Sziasztok!
Néhány hónappal ezelőtt vettem egy Ikea Markus széket (szövet), amit egyébként kifejezetten kényelmesnek gondolok. Egy problémám van, hogy az ülő szivacs már mintha "törne", konkrétan masszív bemélyedések futnak végig benne, ahol ülök. Ez normális? Oké, hogy van rá X év garancia, de azért nem ezt vártam.. és gondolom erre nem is érvényes a garancia
Egyébként 70kg vagyok, szóval igazán nem mondhatjuk, hogy a súlyom tette tönkre.
-
Dronte
aktív tag
Sziasztok!
A szokásos kérdés, én is home office-olok és már kezd elviselhetetlen lenni a korábbi Jysk Billum székem (tegyük hozzá, hogy van vagy 8 éves és konkrétan már a fém részén ülök lassan, annyira szétment a szivacs benne).
Amire keresem:
Jelenleg napi 8 óra ülés, de ha vége ennek a csodás időszaknak ez napi 1-2 óra lesz (az pedig gaming).
Termetem: 180 cm 70kg
Keret: max 60k.Ahogy látjátok, az eddigihez képest nekem minden előrelépés lenne. Kinézet nem számít. Ha esetleg irányítani tudtok konkrét termék helyett, azt is megköszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Aubika akkumulátoros fejpánt Meta Quest 3-hoz
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest