Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ilyen lesz a tévézés jövője a világ egyik legnagyobb gyártója szerint
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- Intel Arc Battlemage B570/B580
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Tegnap használtam az IKEA-s aktív széket és szeritnem jó barátok leszünk és a gyerkőcnek nagyon tettszett lehet, mert magasra lehet liftezni
Viszont most az van, hogy vehetek hozzá egy állítható asztalt ismert ez a szék bizony magasabb mint az asztalom és így a csuklóm terhelődik.
-
idegen lény
addikt
Szívesen. Csabulator SpinaliS tesztjét is megtaláltad? Van már Family-d? Anélkül ne menj LIDKULLEN nézőbe! Csak az Örs vezér téri IKEA-ban érvényes! De szerintem most ott tömegnyomor van. Valami komolyabb maszk nagyon ajánlatos, ha bekockáztatod, nehogy mást is hazavigyél a széken kívül. Hát igen, az a baj ezekkel az aktív székekkel, hogy nem mindenki bír egész nap ülni rajtuk. El vagyunk korcsosulva.
-
idegen lény
addikt
Biztosan jó szék, amit linkeltél, de sajnos nem aktív szék. Ez az egyik legdrágább aktív szék, nekem túlságosan is drága, viszont egy hétig otthon díjmentesen ki lehet próbálni, ingyen hozzák/viszik. Alatta a hozzászólásokban leírtam az én lényegesen olcsóbb megoldásomat, a félgömböt. Vagy a LIDKULLEN az Örs vezér téri IKEA-ban Family kedvezménnyel most csak 17 ezer forint. Már csak hat van belőle, Ausztráliában egy nap alatt elkapkodták mind. Második széknek tökéletes, ha elég magas hozzá az asztal: [link] Aztán vannak még a Spinergo és a Sitness székek. Egy Sitnesst akár már hatvanezer forintért is meg lehet kapni.
-
so_ha
senior tag
Az általad linkelt Kinnarps Plus modell korrektnek tűnik, csak a szinkronmechanika hiányzik belőle, meg a karfa oldalra állítása nem tűnik túl acélosnak (lötyög a sínben, amikor a hölgy állít rajta). Angol oldalon 473 fontért láttam (631Ł-ról leárazva), ami kb. 189 ezer forint + 10e körül a futár elhozza, így aki 200K körül keres széket, annak korrekt ajánlat lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Megújult a PROHARDVER!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Robot fűnyírók
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Nők, nőügyek (18+)
- Politika
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest