Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsiráfnyál
aktív tag
Szerintem ez a megoldás, autóülést kell átalakítani irodaszékké. Egy normális ülés nem olyan drága, max 50 ezerből szerintem simán tök jót lehet venni (használtan látok 10-ért is), egy full fém lábkereszt 6-7 ezer Ft, 10--15 körül biztos van ami elég nagy teherbírású, aztán ezeket már csak el kell vinni valami ügyes bútorasztaloshoz / bádogoshoz, hogy rakja össze. Ráhackel valami fém lapot az ülés aljára, aztán arra lukat fúr, rácsavarozza és kész. Gázrugó nem tudom kell-e egyáltalán bele, szerintem simán kihagyható, úgyis méretre készül, karfa meg vagy van alapból az ülésen, vagy max azt is rászereled (amin most ülök, annak pl simán csak 6 csavar tartja alul a karfáját).
50-100 ezerből szerintem megoldható, és az aztán tényleg tartós és kényelmes lesz. Full szövet, full fém, ha rendesen meg van csinálva, ezzel 10 évig tényleg nem lehet baj.
Azt mondom, én ebbe márpedig belevágok. Lesz ami lesz.
Az irodaszék piac meg bekaphatja. Várom nagyon Whaazzup beszámolóját, biztos többet tud erről. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Windows 11
- Óra topik
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Bittorrent topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2 Mega Pack - garancia 2027.12.28-ig
- Eladó erős gamer PC
- Samsung Galaxy A34 5G 128Gb Dual, 12 hónap Garancia, Ezüst Színben, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 14 4G 128Gb Dual, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPad 5th Gen 32Gb 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- 191 - Lenovo Legion 5 (15AKP10) - AMD Ryzen AI 7 350, RTX 5060 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az irodaszék piac meg bekaphatja. Várom nagyon Whaazzup beszámolóját, biztos többet tud erről.