Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBear
senior tag
Iszonyat drágulás volt az elmúlt hónapokban. Mömaxban vettem egy széket nyár elején. Irodaszék, 140 kilóig, felhajtható karfával, ez nálam kritérium volt. Ja és extra széles, 53 cm karfák közt, ülőfelület 53-56 cm. Látatlanban rendeltem be, van is hibája (Design -> van egy rés a ülőfelület és a háttámla közt, amit teljesen hátra és felhúzódva érzek a hátsómmal, ami zavaró. De nem tudtam szétszedni, így maradt. Fogóval nem akartam nekiesni...) [Rom]
De a lényeg. Ez a szék mikor vettem, 45000 körül volt. Nyár végére 70, kb. 2 hete 80, most pedig 100000 forint.
Sima, relatív gagyi műbőr szék. Agyrém.
Most nézegettem lomiban (nem röhög) Razer Iskur X széket. 80-ért adják, új. (Több is van nekik, nemtom honnan szerezték.)
Hát őszintén, az az enyémhez képest is egy fosch. Csillivilli persze. De brutál áron (boltban legalábbis) megy, keskeny, az oldaltámaszok cseszik a lábam, egyszerűen nekem pici, hiába 180kg-os. Nekem nagyon kényelmetlen. Ja és persze műbőr szar ez is.Mindezek alapján tényleg, mit is várhat az ember 30-40-50-ért?
Irodába kaptam egy extra teherbírású széket. Mechanika egyszer széthullott, jöttek kicserélték. Gar lejárt, azóta széthullott a mechanika újra, szétfoszlott, foszlik a karfa puha műanyag felső része, a gázrugó szarakszik stb. 200e.... Nem csak a súlyom, a 60 kilós kákabélű kollégák alatt is ugyanez van, nekik is esik szét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- Arc Raiders
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- EAFC 26
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- További aktív témák...
- LG 27GX790A-B 2K-480HZ-0.03MS 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Szolid RDY2PLAY Gamer PC - Ryzen 2600 // 16GB DDR4 // GTX 1080 // 512SSD + 2x1TB HDD // WIN 11 PRO
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
LLKobe